2018

Nyt Menupunkt: "Aktiviteter". Her kan du på oversigtsform følge Aktivitetsudvalgets initiativer. Den fulde dækning sker i facebook-gruppen.


Skt. Hans: Sidste nyt. Der bliver ikke bål i år. De, der har lyst, kan komme til arealet og synge en sang, hygge med vin, øl og vand og slik til børn og barnlige sjæle. Der er stadig afbrændingsforbud. Vi må så glæde os over de mange solskinsdage, vi har haft uden regnvejr. Bestyrelsen ( Else Reffstrup)


Husk at du kan tilmelde dig en liste med visning af kontaktoplysninger KUN for medlemmer. Det sker fra menupunktet "Medlemslogin".


Indkaldelse og dagsorden med bilag til årets generalforsamling er netop udsendt. Du kan se den i din mailbox (hvis du har oplyst gyldig e-mail til foreningen). Materialet ligger også i medlemsområdet, hvor du kan logge ind og se det. Har du oplyst mail, men ikke fået noget, så check mappen for SPAM/Uønsket mail.

I den store strøm af meddelelser om behandling af persondata kommer nu også Horne Sommerlands Grundejerforening. Foreningens persondatapolitik kan ses her. (Åbner i nyt vindue/ny fane)


Skt. Hans nærmer sig - derfor denne meddelelse fra bestyrelsen om ændret brug af bålpladsen. Ændringen tilsigter, ar foreningen også fremover bevarer muligheden for at holde Skt. Hans - med bål.
Den er også sat op på opslagstavler, på skiltet ved bålpladsen og i facebook-gruppen. Bestyrelsen håber at se mange grundejere til - endnu en - festlig Skt. Hans aften.

Husk broopsætningen på lørdag, d. 28. april. Vi ses ved teltet for enden af Lyøvej lørdag kl. 10. Der er som sædvanlig efterfølgende frokost, når broerne står flotte og er klar til sommerens badeture. Bestyrelsen


Fibernet. Op til fristens udløb d. 31. marts har WAOO kun fået 12 ekstra tilmeldte. Betingelsen for tilbudets gyldighed var 44, så det bliver altså ikke til noget.


Hjertestarter. Hornelands Hjertestarterforening afholder kursus Lørdag d. 21. april. Medlemmer af Horne Sommerlands Grundejerforening har fået tilbudt de 5 til 6 resterende pladser. Det er "først til mølle"-princip for tilmelding, der sker efter kontaktinformation nederst i dette dokument.

Venligst se bort fra den netop omdelte skrivelse fra WAOO/EnergiFyn i Horne Sommerland. Frem til 31/3 er det den tidligere viste besked herunder og her i Facebook-gruppen, der gælder.
NB Bemærk fristen: 31/3 - 2018


Energifyn/WAOO har gennem grundejerforeningen givet lodsejere i Horne Sommerland et forbedret tilbud om tilslutning til fibernettet. Tilbuddet er betinget af, at tilstrækkelig mange siger ja tak. Er dette tilfældet, vil såvel de nye som de allerede etablerede brugere få ekstra 500,- kr i tilslutningsrabat. Tilbuddet gælder frem til d. 31. marts, og det er muligt med en betinget tilmelding til den lavere pris i tilbuddet.
Bemærk de to gange åbent hus i Horne Forsamlingshus.
Tilbuddet er også udsendt som mail til de af foreningens medlemmer, der har oplyst mailadresse. Enkelte mail kan havne i mappen for Spam/Reklamer/Uønsket post, så kig her, hvis du har oplyst din mail, men ikke fået noget i din normale indbakke. Skulle mail fra adressen bestyrelsen@hornesommeland.dk havne i denne mappe, bør du tilføje mail fra denne adresse til normalt betroede mail, så de kommer i indbakken