2016

Så kom broerne ned. Arbejdsholdene var ikke overbemandede, men vi var nok. Tak for fint fremmøde. Vejret holdt, men gav nerver med en halv times byge efter arbejde og borddækning - MEN der var tørvejr og høj sol til spisningen. Se billeder her (åbner i nyt vindue)


Husk brooptagning, lørdag d. 1. oktober. Vi mødes til morgenkaffe for enden af Lyøvej kl. 10. Der er fælles frokost efter vel-overstået (og veludført) arbejde.

Referat fra generalforsamling samt opkrævning af kontingent + bidrag til vejfond er udsendt. Referatet kan ses her. (åbner i nyt vindue)


Så kom grundejerforeningens broer op - se billederne nedenfor. 


Der er lagt en stor gul bøje ud for det kommunale areal. Den gule bøje

Fra 1. juni og frem til Sct. Hans må der lægges grenafklip (IKKE rødder, stammer og affald) på bålpladsen.


Indkaldelse til generalforsamling er på vej ud med posten. Generalforsamlingen finder sted fredag d. 1. juli kl. 20 på Skovlyst i Svanninge Bakker.

Anne Kjærgaard har lagt billeder fra Sct. Hans på facebook-siden. Tak for det.


Se et lille slideshow med billeder fra aftenen her. (Åbner i nyt vindue)


Faaborg-Midtfyn kommune har oplyst, at sammenfaldende uheldige omstændigheder desværre gør, at den kommunale bro ved Horne Sommerland ikke kommer op i år.


I koldt og regnfuldt vejr var det dejligt at se så mange møde op til broopsætning. Broerne kom ud - og der blev efterfølgende holdt frokost i maskinhuset hos Kim på Egsgyden. Tak for husly!