Horne Sommerland

Boogie-Woogie i regnvejr 

 

20-årige Hardy Thomsen, søn af den kendte spillemand Ewald, satte liv i frysende Horne-sommergæster, og da regnen rigtig tog til, endte alle i et af sommerhusene.


En tyve-tredive frysende og tænderklaprende Horneboer var stimlet sammen omkring sommerredaktionens campingvogn for at høre spillemanden Hardy Thomsen underholde.
Og da Hardy, søn af den kendte Ewald Thomsen nåede frem, var han kun ganske få minutter om at sætte liv i al folket.
Efter et par stille og rolige numre med nu et halvt hundrede mennesker omkring sig foreslog den 20-årige spillemand, at man tog sig en rask boogie-woogie.
Og alle gik i gang. Ung og gammel.
Senere tog man fat på Tornerose.
Men så kom regnen, og det var faktisk så godt som umuligt at være udendørs, hvorfor en af sommerhusejerne heller ikke var sen til at byde alle indendørs. Og her fortsatte man i et par timer. Godt 30 mennesker samledes i pejsestuen omkring Hardy Thomsen, der nu med sin guitar og klare stemme opfyldte alles ønsker: Lille Sommerfugl, Rosen er rød min ven, Jim og jeg var venner alle dage, Sol, sol kom igen, Se den lille kattekilling ... Mens han selv ind imellem bød på sine egne folkesange.
Det var bare skønt. Alle klappede, og alle hyggede sig og glemte helt, at man lige var blevet smaddervåd og stadig havde kolde tæer.Valid XHTML 1.0! Valid CSS!