Horne Sommerland

Årets nyheder 

 

2018

Husk broopsætningen på lørdag, d. 28. april. Vi ses ved teltet for enden af Lyøvej lørdag kl. 10. Der er som sædvanlig efterfølgende frokost, når broerne står flotte og er klar til sommerens badeture. Bestyrelsen

Fibernet. Op til fristens udløb d. 31. marts har WAOO kun fået 12 ekstra tilmeldte. Betingelsen for tilbudets gyldighed var 44, så det bliver altså ikke til noget.

Hjertestarter. Hornelands Hjertestarterforening afholder kursus Lørdag d. 21. april. Medlemmer af Horne Sommerlands Grundejerforening har fået tilbudt de 5 til 6 resterende pladser. Det er "først til mølle"-princip for tilmelding, der sker efter kontaktinformation nederst i dette dokument.

Venligst se bort fra den netop omdelte skrivelse fra WAOO/EnergiFyn i Horne Sommerland. Frem til 31/3 er det den tidligere viste besked herunder og her i Facebook-gruppen, der gælder.
NB Bemærk fristen: 31/3 - 2018

Energifyn/WAOO har gennem grundejerforeningen givet lodsejere i Horne Sommerland et forbedret tilbud om tilslutning til fibernettet. Tilbuddet er betinget af, at tilstrækkelig mange siger ja tak. Er dette tilfældet, vil såvel de nye som de allerede etablerede brugere få ekstra 500,- kr i tilslutningsrabat. Tilbuddet gælder frem til d. 31. marts, og det er muligt med en betinget tilmelding til den lavere pris i tilbuddet.
Bemærk de to gange åbent hus i Horne Forsamlingshus.
Læs mere her på siden hos Energi Fyn, hvor du også kan tilmelde dig.
Tilbuddet er også udsendt som mail til de af foreningens medlemmer, der har oplyst mailadresse. Enkelte mail kan havne i mappen for Spam/Reklamer/Uønsket post, så kig her, hvis du har oplyst din mail, men ikke fået noget i din normale indbakke. Skulle mail fra adressen bestyrelsen@hornesommeland.dk havne i denne mappe, bør du tilføje mail fra denne adresse til normalt betroede mail, så de kommer i indbakken

   


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!