Horne Sommerland

Årets nyheder 

 

2017

Broerne kom op - selv om vejret ikke var det bedste. Fint fremmøde alligevel, så tak til alle for indsatsen. Teltet fra Peders Skovservice stod sin prøve - det var rigtig godt. Du kan se billeder fra dagen her (6 første: morgenkaffe; 9 sidste: frokost) (åbner i nyt vindu/fane)

HUSK at inbetale kontingent. Fristen er 1. oktober, men der udsendes ikke mere girokort. Betalingsinformation står i ledageskrivelsen sammen med referat fra generalforsamlingen. Det kan også ses under punktet "Medlemslogin" i menuen.

I medlemsområdet (menupunktet Medlemslogin) kan man nu tilmelde sig en liste, der indeholder Navn, E-mail, Telefon og Sommerhusadresse. Listen er ordnet efter sommerhusadresse, og den kan KUN ses af medlemmer.

Referater fra ordinær og ekstraordinær generalforsamling kan allerede nu (2017.08.04) læses under menupunktet "Medlemslogin"

I solrigt vejr, søndag d. 16. juli om eftermiddagen, blev Horne Sommerlands Little Library indviet. Tak til Kirsten Christoffersen for initiativet, og til Ole Olsen og Preben Juul Pedersen for det praktiske arbejde. Se billeder her (Åbner i nyt vindue/ny fane)

På trods af vådt vejr og selv om der var rigeligt med grønt og vådt afklip på bålet, så lykkedes det dog at få heksen sendt af sted. Snobrødsbagerne havde dog tørvejr. Se billeder her (Åbner billedshow i nyt vindue/ny fane - luk, når du har set det)

Der er udsendt indkaldelse og bilag til generalforsamlingen. Med post til alle medlemmer, og desuden pr. e-mail til medlemmer med gyldig oplyst mailadresse. Check eventuelt i din SPAM-mappe, hvis du har oplyst mail, men ikke fået mail fra foreningen.

Sct. Hans nærmer sig - og der må jo køres GREN-afklip til bålpladsen på vestområdet. I år forsøges der med snobrødsbagning for børn og barnlige sjæle inden bålet tændes - Se plakat her. (Åbner billede i nyt vindue/ny fane - luk, når du har set det)

Broerne kom op i tørt og stille, men køligt vejr - dog ikke mere køligt end vi kunne holde frokosten udendørs. Tak for fint fremmøde. Se billeder fra morgenkaffe og frokost her (åbner i nyt vindue)

Husk broopsætning. Lørdag d. 29. april kl. 10. Vi mødes ved "Fiskerhuset" for enden af Lyøvej til morgenkaffe og danner arbejdshold. Der er fælles frokost ca. 12.45. Medbring selv stol og kaffe - og gerne godt vejr.

Her kan du se bestyrelsens høringssvar til lokalplanstillægget (åbner i nyt vindue).

OBS Vær opmærksom på rabatten på 1000 kr ved tilmelding til fibernet senest 30. april

Fibernet på Horne Land. Energi Fyn vil etablere fibernet på Horne Land. Der afholdes møde torsdag d. 9. marts kl. 19 i Horne Forsamlingshus. Se informationsskrivelse her (åbner i nyt vindue). Du kan se mere om projektet og tidsplaner på Energi Fyns side.

Forslag til lokalplan for sommerhusområde ved Horne Sommerland er sendt i høring d. 17. januar. Se den her (Åbner i nyt vindue).
Bestyrelsen vil gå i gang med at nærlæse forslaget og komme med bemærkninger om nødvendigt. Har du kommentarer til planen, er du velkommen til at sende dem til bestyrelsen på denne adresse: lokalplan2017@hornesommerland.dk

 

   


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!